Bent u opzoek naar een leuk bedrijfsuitje Groningen? Emotion Event bied u originele en veelzijdige mogelijkheden! Bedrijfsuitjes zijn de gelegenheid waarbij iedereen even de dagelijkse werkstress kan vergeten en zijn of haar collega’s beter kan leren kennen.

Omdat geen organisatie het zelfde is, heeft Emotion Event diverse mogelijkheden en arrangementen. Zo is er voor elk team een bedrijfsuitje in Groningen dat aansluit bij uw personeel.

De mogelijkheden
Het is altijd moeilijk om een geschikt bedrijfsuitje in Groningen te bedenken. Wij kunnen van alles organiseren voor u. Zo bieden wij de mogelijkheid om allerlei soorten feestjes voor u te organiseren van countryavond tot een lounge feestje waarbij je kunt bijpraten onder het genot van een borrel.

Lekker sportief?
Maar ook sportieve bedrijfsuitjes, samenwerken en spelvorm, buitensporten en workshops. Het leuke aan een sportief bedrijfsuitje is dat je elkaar van een hele andere kant leert kennen. Waarbij plezier centraal staat. Zo kunt u gaan valkzeilen, kanovaren in een mooi natuurpark of skûtsjesilen waarbij samenwerking centraal staat.Bedrijfsuitje Groningen

Onder andere mogelijk:

  • Valkzeilen
  • Kanovaren
  • Skûtsjesilen
  • Zeezeilen
  • Mountainbiken
  • Klimmen
  • En meer!

Hapje eten? Geen probleem!
Tijdens uw uitstapje kunt u er ook voor kiezen om de lunch en/of het diner te laten verzorgen door Emotion Event. Wij kunnen van 3 tot 12 gangen leveren voor grote en voor kleine groepen.

Bent u helemaal enthousiast? Vul dan het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat al uw wensen zullen worden vervuld en u een geweldige dag met uw organisatie zult hebben. Of bent u benieuwd wat wij allemaal nog meer te bieden hebben? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij staan open voor al uw vragen.