Catering Drenthe

Geeft u een feest, een receptie, of een andere gelegenheid waar een lekker hapje niet vergeten mag worden? Maar heeft u niet alles is in huis om voor zoveel mensen te koken? Dan bent u bij Emotion Event catering Drenthe aan het goede adres. Ook is Emotion Event ervaren met het organiseren van privé ontvangsten, catering en faciliteren. Laat alles over aan ons en u kunt zonder stress al het werk overlaten aan ons.

Emotion Event catering Drenthe is voor organisaties, thuis of op locatie. De eetcultuur is daarbij ons kenmerk. Ook kunt u ons benaderen voor het organiseren van feesten voor zowel particulieren als voor bedrijven; culturele evenementen, besloten congressen of recepties.

Catering voor Privé gelegenheid?
Wij hebben alles in huis om uw lunch of diner tot een succes te brengen. Wij zijn ervaren met het cateren, organiseren en faciliteren.  Catering in Drenthe is voor ons geen probleem. Wij hebben personeel met ervaring om zowel kleine als grote groepen snel te bedienen. Wij hebben alles in huis om van uw gelegenheid een feest te maken.

Onder andere mogelijk:

  • Diners van drie tot twaalf gangen
  • Lopend buffet met vijf gangen!
  • Wijnen arrangement
  • Proeverijen ( 3 gangen )
    • Biermenu
    • Wijnmenu
    • Wiskeymenu

De proeverijen zijn te organiseren vanaf 8 personen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Complete bierproeverij inclusief diner vanaf € 39,50 per persoon, complete wijn- of whiskyproeverij inclusief diner vanaf € 49,50 p.p.

Voor meer informatie over onze proeverijen, neem contact op met ons.

 

Wilt u het organiseren uitbesteden? Dat kan!
Vind u het organiseren van een feestelijke gelegenheid moeilijk of te veel werk? Maak u geen zorgen want onze partyplanners en stylisten kunnen van elke gelegenheid een feest maken om niet te vergeten.Zo organiseren wij onder andere trouwfeesten, herdenkingen, geboortes, themafeesten en veel meer!

Ziet u het helemaal zitten met ons als cateraar of partyplanner? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, combinaties zijn in overleg mogelijk. Want bij ons staat creativiteit, openheid en flexibiliteit voorop!