Emotion Event catering Emmen is voor organisaties, bij mensen thuis of op locatie. De kook- en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Ook verzorgen wij feesten voor zowel particulieren als voor bedrijven;
culturele evenementen, besloten congressen en recepties.

Variërend van een tapasbuffet, een volledig uitgeserveerd meerder gangen maar ook lunches, borrels, een high tea of gewoon koffie met taart! Emotion Event catering Emmen is van alle markten thuis.

Privé gelegenheid
Dus u bent op zoek naar een catering in Emmen? Dan bent u bij Emotion Event catering Emmen aan het goede adres. Emotion Event is ervaren met privé ontvangsten organiseren, cateren en faciliteren. Laat alles aan ons over en u kunt lekker achterover hangen en het werk aan Emotion Event overlaten.Catering Emmen

Catering in Emmen voor een feest of gelegenheid is voor ons geen probleem. Emotion Event heeft als cateraar genoeg ervaring om zowel kleine als grote groepen snel te bedienen. Wij hebben alles in huis om uw feest of gelegenheid tot een succes te laten verlopen.

 

Het organiseren uitbesteden? Dat kan!
Wilt u graag het organiseren van een feestelijke gelegenheid uitbesteden? Dat is natuurlijk mogelijk bij Emotion Event, met ons als partyplanner heeft u altijd gegarandeerd een succesvol feest. Bijvoorbeeld, Trouwfeesten, herdenkingen, geboortes, themafeesten en verjaardagen. U kunt er voor kiezen om een het te laten plaatsvinden op één van onze partyschepen. Maar ook op locatie is voor ons geen probleem!

Onder andere mogelijk:

  • Diners van drie tot twaalf gangen
  • Walking diner met vijf gangen
  • Wijnen
  • Personeel met ervaring en aandacht voor de gasten.
  • Themafeesten
    • Seventies & eighties party
    • Country avond
  • En meer!!

 

Wilt u meer weten over onze arrangementen neem dan contact met ons op. Wij staan gegarandeerd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Dus wanneer u een catering Emmen of een partyplanner? Dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u zoeken.