Personeelsuitje Groningen

Zoekend naar een leuk personeelsuitje Groningen? Wij bieden elk bedrijf een personeelsuitje op maat! Een leuke ideale gelegenheid om even de werkvloer te ontvluchten en elkaar beter te leren kennen. Alle bedrijven verschillen en daarom moeten er ook een diverse keuze uit activiteiten klaar liggen. Emotion Event heeft een diverse keuze uit allerlei activiteiten. Zodat er altijd een personeelsuitje in Groningen kan worden samengesteld dat bij het karakter van het personeel en van het bedrijf past.

Doel
Het is handig om eerst na te gaan wat het doel van het uitje is. Een bedrijfsuitje met als doel om het team beter te laten samenwerken zal een andere invulling nodig hebben dan wanneer je voor het plezier met z’n allen iets gaat ondernemen.

De mogelijkheden
Het is ook altijd weer een hele opgave om iets nieuws te bedenken om te ondernemen met het personeel. Emotion Event kan voor u van alles organiseren. Zo bieden wij u diverse activiteiten voor tijdens uw uitstapje.

Onder andere mogelijk:

  • Valkzeilen
  • Kanovaren
  • Skûtsjesilen
  • Paintballen
  • Klootschieten
  • Samenwerkingsspelen
  • Buitensporten

Ook bieden wij workshops voor uw personeelsuitje zoals; Countrydansen, schilderen, salsadansen, stijldansen, koken en wijnproeven.

Wij hebben alles in huis om van uw personeelsuitje in Groningen een uitstapje te maken om niet snel weer te vergeten. Doormiddel van uw verwachtingen en eisen kunnen wij voor u een speciaal op maat gemaakt uitje regelen.

Lunchen of dineren? Geen probleem!
Wanneer u er voor kiest om ook een hapje te eten tijdens het uitje kunt u dit ook laten verzorgen door Emotion Event. Door onze ervaring in het cateren kunnen wij grote en kleine groepen met alle zorg voorzien van lekkere hapjes.

Bent u enthousiast over onze diensten? Vul dan het contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij streven er altijd naar om voor iedereen een dag besteding op maat te maken.