Wateractiviteiten Friesland

Skûtsjesilen, zeezeilen of rondvaarten met familie en vrienden

 

Wilt u met uw familie en vrienden een evenement organiseren? Wat dacht u van een rondvaart over de Friese meren? Wij helpen u graag bij het organiseren van uw verjaardagsfeest, jubileum, huwelijk, seminar, familiefeest etc. Voor informatie over de verschillende arrangementen kunt u contact met ons opnemen.

Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft. Ook kleine bijeenkomsten, voor bijvoorbeeld een (familie)uitje in Friesland en Groningen, worden door ons cateringbedrijf optimaal ingevuld.

.

 

SKS – Skûtsjesilen 2016 (afvaart Earnewâld)

U kunt nu reserveren voor de wedstrijden van het SKS-Skûtsjesilen 2016. Beleef de wedstrijd van dichtbij op de rondvaartboot, exclusief voor uw gezelschap.
De middag wordt compleet voor u verzorgd. Er zijn hapjes en drankjes aan boord, en na afloop van de wedstrijd kunt u met uw hele gezelschap barbecuën.

  Datum Wedstrijdplaats Waar het beste te volgen?
Za. 05-08-2017 Grou Bij de Tijnje
Ma. 07-08-2017 De Veenhoop Bij Ie-Sicht
Di. 08-08-2017 Earnewâld Bij Sânemar
Wo. 09-08-2017 Terherne Vanaf de pier
Do. 10-08-2017 Langweer Vanaf het strand van het dorp
Vr. 11-08-2017 Elahuizen Langs de oever van het dorp
Za. 12-08-2017 Stavoren Vanaf de IJsselmeerdijk
Ma. 14-08-2017 Woudsend Vanaf de Indyk
Wo. 16-08-2017 Lemmer Vanaf de pier bij het strand
Do. 17-08-2017 Lemmer Vanaf de pier bij het strand
Vr. 18-08-2017 Sneek Vanaf het Starteiland

bron: http://www.skutsjesilen.nl/competitie/wedstrijddata

Wij helpen u graag aan een passende offerte! Neem direct contact met ons op.

 

Skûtsjesilen19

Reeds in de negentiende eeuw werden wedstrijden met skûtsjes georganiseerd, bijvoorbeeld in 1820 in Sneek. Een skûtsjesilen arrangement is erg geschikt als kennismakingsuitje voor uw bedrijf. Er moet immers nauw samengewerkt worden op het skûtsje.

Afhankelijk van de hoeveelheid skûtsjes kan er desgewenst een wedstrijdje georganiseerd worden. Skûtsjesilen is een mooie gelegenheid om enerzijds actief bezig te zijn met een sport en anderzijds heerlijk te genieten van de zeiltocht. Het skûtsje wordt bemand door een ervaren schipper. De schipper kan je alles vertellen over het zeilen op een mooi, traditioneel skûtsje. Zowel losse verhuur als volledig verzorgde arrangementen mogelijk.

(We zeilen met 12 personen op een skûtsje)

 

Zeezeilenskûtsjesilen

Staat garant voor een dag zeilplezier! Zowel losse verhuur als volledig verzorgde arrangementen mogelijk. De Noordzee, het IJsselmeer: ideale bestemmingen voor de ondernemende zeiler. Beide locaties hebben een rijke maritieme traditie. De kust leent zich bij uitstek voor dagtochten en meerdaagse zeiltochten.

 

Bij meerdaagse zeiltochten komen andere bestemmingen in beeld: een rondje IJsselmeer is mogelijk, maar ook de Waddeneilanden of Denemarken als bestemming is een optie.

 

De havens van de desbetreffende bestemmingen bieden volop gezelligheid, cultuur en culinaire verassingen. Aan boord wordt gekookt op een niveau die u wenselijk acht. Bediening aan boord is mogelijk, echter kunt u er ook voor kiezen om het zelf te doen.


 

NIEUW: SUB / FLYBOARDEN 2014

 

Wordt u de nieuwe Superman van vriendenkring?

De nieuwe rages SUB (Stand Up Paddling) en Flyboarden (“vliegen op het water”) zijn vanaf nu ook mogelijk bij Hofstede Organisatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Partners:


Voor meer informatie kunt u kijken op www.rondvaartbootfriesland.nl.