Teamuitje GroningenEmotion Event bied u de leukste teamuitje Groningen. Wanneer u een actief teamuitje zoekt of juist een ontspannen uitje. Wij bieden elk bedrijf een teamuitje op maat! Altijd een ideale gelegenheid om het team weer even op te frissen.

Als u ons inschakelt om uw teamuitje te verzorgen, dan bent u verzekerd van een leuke dag. Er kunnen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zodat er voor ieder een teamuitje in Groningen kan worden samengesteld dat bij het karakter van het gezelschap past.

 

De mogelijkheden
Wat dacht u van een samenwerking programma? Hierbij staat samenwerken centraal. Ideaal om elkaar beter te leren kennen en veel plezier te beleven.

Bijvoorbeeld:

  • Paintball
  • Samenwerkingsspelen
  • ‘Expeditie Robinson’
  • Skûtsjesilen
  • Kanovaren
  • En meer!

Wij hebben alles in huis om van uw Teamuitje in Groningen een uitstapje te maken om niet snel weer te vergeten. Door middel van uw verwachtingen en eisen kunnen wij voor u een speciaal op maat gemaakt uitje regelen.

 

Lunchen of dineren? Geen probleem!
Wanneer u er voor kiest om ook een hapje te eten tijdens het uitje kunt u dit ook laten verzorgen door Emotion Event. Door onze ervaring in het cateren kunnen wij grote en kleine groepen met alle zorg voorzien van lekkere hapjes.

Bent u enthousiast over onze diensten? Vul dan het contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij streven er altijd naar om voor iedereen een dag besteding op maat te maken.