wijnproeverij Groningen

Met familie, vrienden of collega’s eens naar een wijnproeverij in Groningen? Wij organiseren samen met één van onze partners,  leuke en vooral heerlijke proeverijen om meer te weten te komen over wijnen.

Na een inleiding over de vele verschillende smaken die u kunt tegenkomen tijdens het drinken van wijn, zal er in een ontspannen en gezellige sfeer een aantal wijnen worden geproefd. Hier door leert u meer over de wijnen. Waar ze vandaan komen en hoe ze smaken. Alleen zo zult u ontdekken welke wijn het beste bij u past.

U kunt ook voor een thema kiezen. Naast een introductie is het ook mogelijk om een specifiekere wijnproeverij in Groningen te organiseren met bijvoorbeeld als thema van een bepaald gebied.

Na de wijnproeverij is er de mogelijkheid om met het gezelschap nog een culinair driegangendiner te nuttigen. Tijdens het klaar maken van het eten zal er veel gebruik worden gemaakt van speciaal samengestelde wijnen. Natuurlijk is het mogelijk om ook het menu aan te passen naar het thema wat u heeft uitgekozen, uit te breiden met extra gangen.

Combineren met andere activiteiten


U kunt het natuurlijk ook combineren met andere activiteiten die u wilt ondernemen. Wij regelen het allemaal voor u! Het is ook mogelijk om een geheel feest in thema te organiseren. Dit kan allemaal gecombineerd worden met het wijnproeven. Wij kleden uw hele feest aan en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt tot in de puntjes.

Is dit precies wat u zoekt voor een leuke dag er op uit of heeft u nog vragen over onze arrangementen of de kosten voor een wijnproeverij Groningen? Neem dan contact op met ons via het formulier. Wij staan open voor alle vragen en zullen ze dan ook graag beantwoorden. Voor specifiekere vragen kunt u ook altijd proberen ons telefonisch te bereiken