Wateractiviteiten met het personeel

Met medewerkers skûtsjesilen, zeezeilen of rondvaarten

 

Wilt u met uw bedrijf een evenement organiseren? Wat dacht u van een rondvaart over de Friese meren? Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Voor informatie over de verschillende arrangementen kunt u contact met ons opnemen.

Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft. Ook kleine bijeenkomsten en kleine budgetten worden door ons cateringbedrijf optimaal ingevuld.

 

Skûtsjesilen19

Reeds in de negentiende eeuw werden wedstrijden met skûtsjes georganiseerd, bijvoorbeeld in 1820 in Sneek. Een skûtsjesilen arrangement is erg geschikt als kennismakingsuitje voor uw bedrijf. Er moet immers nauw samengewerkt worden op het skûtsje.

Afhankelijk van de hoeveelheid skûtsjes kan er desgewenst een wedstrijdje georganiseerd worden. Skûtsjesilen is een mooie gelegenheid om enerzijds actief bezig te zijn met een sport en anderzijds heerlijk te genieten van de zeiltocht. Het skûtsje wordt bemand door een ervaren schipper. De schipper kan je alles vertellen over het zeilen op een mooi, traditioneel skûtsje. Zowel losse verhuur als volledig verzorgde arrangementen mogelijk.

(We zeilen met 12 personen op een skûtsje)

 

Zeezeilen

Staat garant voor een dag zeilplezier! Zowel losse verhuur als volledig verzorgde arrangementen mogelijk. De Noordzee, het IJsselmeer: ideale bestemmingen voor de ondernemende zeiler. Beide locaties hebben een rijke maritieme traditie. De kust leent zich bij uitstek voor dagtochten en meerdaagse zeiltochten.

 

Bij meerdaagse zeiltochten komen andere bestemmingen in beeld: een rondje IJsselmeer is mogelijk, maar ook de Waddeneilanden of Denemarken als bestemming is een optie.

 

De havens van de desbetreffende bestemmingen bieden volop gezelligheid, cultuur en culinaire verassingen. Aan boord wordt gekookt op een niveau die u wenselijk acht. Bediening aan boord is mogelijk, echter kunt u er ook voor kiezen om het zelf te doen.